Werkwijze

Ik ken geen geheimen, maar wil u zo goed mogelijk van dienst zijn van het begin tot het einde van een klus. Na het lezen van dit stappenplan met mijn werkwijze weet u op voorhand precies wat u van Schildersbedrijf René Kerkdijk kunt verwachten en hoe het te werk gaat.

Stap 1. Het eerste contact
U huis is toe aan een opknapbeurt qua schilderwerk of u heeft een verbouwing en zoekt een betrouwbaar schildersbedrijf met kwaliteit voor niet te veel geld. U kunt René Kerkdijk bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een (offerte-)aanvraag achter op mijn site, omdat u geen tijd heeft om te bellen.

Stap 2. Inventarisatie en offerte
Naar aanleiding van uw verzoek, kom ik bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. In sommige gevallen zal ik  eerst telefonisch contact opnemen om te zien wat er precies gedaan moet worden. Vaak kan ik onze klanten al van vrijblijvend advies voorzien wat altijd gewaardeerd wordt. Ik neem deze input mee en zetten deze om in een scherpe offerte.

Stap 3. Planning en voorbereiding
Bij akkoord van de offerte ga ik de klus inplannen met een afspraak. De planning van de klus gebeurt in afstemming en is uiteraard in overleg met de klant. Ook kijk ik of u nog voorbereidingen kunt treffen.

Stap 4. Aan de slag
Schildersbedrijf René Kerkdijk staat voor de deur. Het werk gaat beginnen. De schilderswerkzaamheden worden vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap uitgevoerd. Ik houd het resultaat en de planning scherp in de gaten.

Stap 5. Controlemoment
Een tevreden klant is de beste reclame. Ik ruim daarom de klus waar we aan begonnen zijn netjes weer op en loop samen met u alle werkzaamheden na. Als u reden ziet om mij te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Ik durf te stellen dat dit niet vaak voorkomt!